image

Woonoppervlak
circa 230 M²
Verkocht

VILLA

BOUWNUMMER 10

De villa met een woonoppervlak van circa 230m² aan de westzijde van het plan heeft een asymmetrische rieten kap. Deze kapvorm is geënt op de vroegere kapschuren.

Aan de achterzijde loopt de rieten kap lager door, als een overgang naar het mooie landschap met het weidse uitzicht. Aan de entreezijde is de gevel hoger. De moderne entree oogt extra hoog doordat deze doorloopt in de verdieping. Dit zorgt voor een chic en warm welkom en geeft de voorgevel meer openheid.

BINNEN IS HET

ÉÉN EN AL SFEER!

De royale living en sfeervolle leefkeuken hebben openslaande deuren en grote raampartijen die zorgen voor het vrije uitzicht op uw eigen tuin en de landerijen. Op de begane grond treft u tevens een extra werkkamer, een heerlijke plek waar u in alle rust en privacy kunt werken.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier royale slaapkamers, een comfortabele badkamer en een separaat toilet. Het is mogelijk om op de eerste verdieping te kiezen voor een tweede badkamer. Wat een luxe! Op de tweede verdieping is nog een vijfde slaapkamer en een aparte technische ruimte.

PLATTEGRONDEN

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

BEKIJK WONINGAANBOD

WONINGAANBOD

MEER INFORMATIE?

VRAAG HET
DE MAKELAAR!

SCHRIJF U NU IN VOOR
EEN VAN DE WONINGEN!

INSCHRIJVEN