image

Woonoppervlak
circa 207 M²
€895.000

VILLA

BOUWNUMMER 9

Aan de oostzijde van het plangebied staat naast de woningen een villa met een woonoppervlak van circa 207m2. Grenzend met de tuin op het zuiden aan het water en de bosrand van kasteel Nederhorst. De fijne zijtuin ligt op het westen en kijkt uit op het groen en de rietgedekte villa's.

De villa is ontworpen als het voorhuis zoals dat in een landelijke streek vaak voorkomt. Deze villa sluit in hoogte, diepte en materialisatie aan op de naastgelegen woningen. Qua woonoppervlak sluit deze villa aan op de drie rietgedekte villa’s.

BINNEN IS HET

ÉÉN EN AL SFEER!

De royale living en sfeervolle leefkeuken hebben openslaande deuren en grote raampartijen die zorgen voor het vrije uitzicht op uw eigen tuin, het water en de bosrand van Kasteel Nederhorst.

Op de begane grond treft u tevens een extra werkkamer, een heerlijke plek waar u in alle rust en privacy kunt werken. Op de verdieping zijn maar liefst vier royale slaapkamers, een comfortabele badkamer en een separaat toilet. Door de schuine kapvorm heeft deze woning geen tweede verdieping maar nog wel een vliering voor extra bergruimte.

PLATTEGRONDEN

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

BEKIJK WONINGAANBOD

WONINGAANBOD

MEER INFORMATIE?

VRAAG HET
DE MAKELAAR!

SCHRIJF U NU IN VOOR
EEN VAN DE WONINGEN!

INSCHRIJVEN