Kasteelhoeve  Nederhorst den Berg - Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

Fijne Feestdagen!

Het is alweer zover, alweer een jaar voorbij gevlogen! Een jaar waarin we met z'n allen weer terugkijken op een bijzondere periode maar ook gelijk weer vooruit kijken naar alles wat het aankomende jaar ons gaat brengen.

De kantoren van Van Wijnen zijn tijdens de kerstvakantie gesloten van vrijdag 24 december tot en met vrijdag 7 januari. Vanaf maandag 10 januari zijn wij weer bereikbaar. Wij wensen u hele fijne feestdagen en een sprankelend 2022!

Alle woningen zijn verkocht!

Alle woningen zijn binnen zeer korte tijd succesvol verkocht!

Gefeliciteerd en wij heten alle toekomstige bewoners van harte welkom! 

 

Stappenplan inschrijven

Heeft u interesse in een woning in het project Kasteelhoeve in Nederhorst den Berg? Maak dan in een paar stappen uw eigen persoonlijke woondossier aan. Zo komt u in aanmerking voor een woning:

1. Ga naar interesse en vul het aanmeldformulier zo compleet mogelijk is.

2. Wanneer u zich voor het eerst aanmeldt op deze pagina dan krijgt u een verificatie-mail gemaild naar het door u zelf opgegeven emailadres.

3. Activeer uw account door op de link in uw mail te klikken.

4. Na een succesvolle activatie en het ontvangen van een bevestigingsmail met een wachtwoord kunt u inloggen in uw persoonlijk woondossier.

5. Ontvangt u onze nieuwsbrieven? Dan heeft u dit account al aangemaakt.

6. Indien u al een account heeft dan klikt u op 'inloggen'zodat u in uw eigen woondossier komt. U logt in met uw emailadres.

7. Wachtwoord vergeten? Klik dan op 'wachtwoord vergeten' en maak een nieuw wachtwoord aan.

8. Vul uw persoonlijke gegevens aan waar gevraagd. Alleen complete inschrijvingen worden in behandeling genomen.

9. Geef de woning(en) van uw voorkeur in volgorde van prioriteit aan. U kunt meerdere bouwnummers opgeven.

10. Ondertekening van uw inschrijving is mogelijk met de muis of via een aanraakscherm.

11. Na ondertekening ontvangt u een automatische ontvangstbevestiging. Ontvangt u deze niet dan is uw inschrijving niet ontvangen. Let op: deze kan ook in uw spammail zitten.

12. De inschrijving sluit op maandag 14 december om 12.00 uur

 

Succes met uw inschrijving!

 

De verkoop is gestart!

Woont u straks ook in Kasteelhoeve? In één van die unieke villa's of in één van de woningen grenzend aan het water en de bosrand van de kasteeltuin? Wij zijn best trots op hoe mooi het is geworden. En eindelijk kunnen wij alle informatie met u delen.

Alle verkoopinformatie staat inmiddels op de website. Bekijkt u op uw gemak de verkooptekeningen, de impressies, de optiemogelijkheden en de technische omschrijving. En heeft u vragen? Bel gerust de makelaar. Zij staan u graag te woord. Inschrijven kan tot maandag 14 december 12.00 uur

 

Historie van Nederhorst den Berg

De nederzetting Nederhorst den Berg zelf is al heel oud, hoewel we niet weten hoe oud precies (waarschijnlijk dateert hij al van de achtste eeuw).

Omstreeks 1300 maakten Nederhorst en Overmeer, samen met Ankeveen en Kortenhoef deel uit van één groot gerecht, later vormden ze een zelfstandig rechtsgebied. In 1811 werden Nederhorst den Berg, Ankeveen, Nigtevecht en Hinderdam samengevoegd tot één gemeente, met Nederhorst den Berg als hoofdplaats. Maar dat duurde niet lang. In 1918 werden Ankeveen en Nigtevecht weer afgescheiden. In 1819 werd de grens tussen de provincies Utrecht en Noord-Holland gewijzigd, Nederhorst den Berg 'verhuisde' van Utrecht naar Noord-Holland.

Meer lezen: https://www.wijdemeren.nl/4/overwijdemeren/Nederhorst-den-Berg/Historie-van-Nederhorst-den-Berg.html

Uw eigen persoonlijk account

Welkom op de website van ‘Kasteelhoeve’ in Nederhorst den Berg.

Voor dit nieuwbouwproject zijn inmiddels de verkoopvoorbereidingen gestart. Om op de hoogte te blijven en de nieuwsbrieven te ontvangen is het van belang om een persoonlijk account aan te maken op deze website. Uw gegevens komen in dit persoonlijke account, waar u zelf de beheerder van bent. U kunt uw gegevens dus zelf aanpassen of verwijderen op ieder gewenst moment!

Ga naar de pagina interesse om uw account aan te maken.

Facebookpagina

Kasteelhoeve heeft een eigen Facebookpagina.

Like en deel deze pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, foto’s, inspiratietips en nog veel meer!

MEER INFORMATIE?

VRAAG HET
DE MAKELAAR!

SCHRIJF U NU IN VOOR
EEN VAN DE WONINGEN!

INSCHRIJVEN