Kasteelhoeve Nederhorst den Berg - voor jong en oud aangenaam wonen

Nederhorst den Berg

Nederhorst den Berg is een sfeervol en authentiek Hollands dorp, waar het voor jong en oud aangenaam wonen is. Landelijk en rustig gelegen met een weids uitzicht over de landerijen of grenzend aan de bosrand van het landgoed van Kasteel Nederhorst.

route

De winkels op
loopafstand

U wandelt in een paar minuten naar het gezellige dorpscentrum. Hier vindt u onder andere een Albert Heijn en meerdere speciaalzaken en staan wekelijks diverse marktkramen. Verder zijn er in het dorp uitstekende faciliteiten voor sport, recreatie, cultuur, basisonderwijs en kinderopvang.

Ook de stadse voorzieningen van Hilversum, Bussum en Weesp zijn op maximaal 20 minuten rijden bereikbaar. Ook bent u binnen 30 minuten met de auto in het centrum van Amsterdam, Schiphol en Utrecht.

‘Zo voelt thuiskomen
in Nederhorst den Berg’

Kasteelhoeve Nederhorst - Het hele jaar door genieten

Het hele jaar
door genieten

In en rondom Nederhorst den Berg zijn volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen, varen, zwemmen, duiken en schaatsen. Natuurmonumenten beheert het prachtige natuurgebied de Spiegel- en Blijkpolderplas, de pittoreske rivier de Vecht stroomt langs het dorp en ook het Spanderswoud, het Bantam Bos en de Gooise heidevelden zijn lekker dichtbij!

Blijf op de hoogte
van de ontwikkelingen

Meld u aan