Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Meld u hier aan

4 VILLA’S EN 8 RIJWONINGEN

IN NEDERHORST DEN BERG

In het dorp Nederhorst den Berg komt een aantrekkelijk en kleinschalig nieuwbouwplan ‘Kasteelhoeve’ met 4 exclusieve vrijstaande villa’s en 8 rijwoningen. De eigentijdse landelijke architectuur met rustige en ingetogen materialen sluit daardoor nauw aan bij de rest van het dorp.

Inschrijven als belangstellende is nu al mogelijk. Laat uw gegevens achter, zodat wij u op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws.

De villa’s

Wat een bijzonder huis! 

Drie villa's met een woonoppervlak van bijna 230m² aan de westzijde van het plan, hebben asymmetrische rieten kappen. Deze kapvorm is geënt op de vroegere kapschuren. Aan de entreezijde is de gevel hoger. De entree oogt extra hoog doordat deze doorloopt in de verdieping. 

 

De vierde vrijstaande villa heeft een woonoppervlak van ruim 200m²  en sluit optisch aan op de woningen naast de villa. De materialisatie wijkt duidelijk af van de woningen en de villa is ontworpen als voorhuis bij de schuur, zoals dat in een landelijke streek vaak voorkomt. De tuin is zuid georiënteerd en grenst aan het water en de bostuin van kasteel Nederhorst.


Binnen is het een en al sfeer.

De royale living en sfeervolle leefkeuken hebben openslaande deuren en grote raampartijen die zorgen voor vrij uitzicht op uw eigen tuin, de landerijen of de bosrand van kasteel Nederhorst. Op de begane grond treft u tevens een extra werkkamer om in alle rust en privacy te werken. Op de eerste verdieping zijn maar liefst vier slaapkamers, een comfortabele badkamer en separaat toilet. De drie villa's hebben op de tweede verdieping nog een vijfde slaapkamer en aparte techniekruimte. De vrijstaande woning aan de oostkant van het project heeft door de schuine kap op de tweede verdieping geen extra slaapkamer, maar nog wel een fijne bergruimte.

 

Kasteelhoeve  Nederhorst den Berg - Situatie tekening
Kasteelhoeve Nederhorst - vogelvlucht

‘Een bijzondere
woning op een
bijzondere plek’

bekijk de locatie

De rijwoningen

Geïnspireerd op een historische boerderij verbeelden de twee rijen van ieder vier woningen de oude schuur van toen, waarbij de naastgelegen villa het woonhuis van weleer is. Ook in de uitvoering komt dit idee naar voren, met de donkere gevelsteen en houten accenten in de gevels van de woningen en de lichte steen van de villa.

De acht rijwoningen hebben een woonoppervlak van ca. 90 m
², een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een vliering, een diepe tuin op het zuiden grenzend aan water én de bosrand van Kasteel Nederhorst. Met diverse optiemogelijkheden kunt u er uw persoonlijke touch aan geven. 


Uiteraard zijn de woningen gasloos, zijn zonnepanelen inbegrepen en de geweldige ligging krijgt u er zomaar bij! 

‘grenzend aan
het landgoed
van Kasteel
Nederhorst’

Kasteelhoeve Nederhorst - Omgeving foto

Blijf op de hoogte
van de ontwikkelingen

Meld u aan